Project Triumph TE-1 : Projectvoltooing

De live testfase van het Triumph TE-1-project is nu officieel voltooid en het prototype heeft de verwachtingen overtroffen met een aantal ongelofelijke resultaten. Alle projectdoelstellingen werden behaald, met name het versnellen van de ontwikkeling en innovatie van elektrische motorfietsen. Hierbij werden nieuwe normen gesteld voor de sector in het algemeen, inclusief wat betreft uiteindelijke batterij- en bereikprestaties. De expertise en capaciteiten die tijdens het project zijn ontwikkeld, maken nu de weg vrij voor de opwindende elektrische toekomst van Triumph Motorcycles.

 

  • 161 km / 100 mijl bereik : Aanzienlijk groter dan het werkelijke bereik van vergelijkbare elektrische motorfietsen die vandaag beschikbaar zijn, met een toonaangevende actieradius van 161 km / 100 mijl, gebaseerd op het uitgevoerde testwerk en officiële prognoses.
  • 130 kW (177 pk / 175 pk) piekvermogen : Het TE-1-prototype biedt een ongelooflijke acceleratie met sprinttijden van 3,6 seconden van 0-100 km/u en een uitstekende 6,2 seconden van 0-100 km/u.
  • 20 minuten oplaadtijd (0-80%) : Een baanbrekend resultaat, sneller dan andere vergelijkbare elektrische motoren op de markt vandaag.
  • 220 kg, met een ongelooflijke vermogen-gewichtsverhouding : Tot 25% lichter dan vergelijkbare elektrische motorfietsen die momenteel verkrijgbaar zijn.

 

Een prachtig laatste prototype dat de toonaangevende USP's van Triumph demonstreert en hints geeft naar een opwindende toekomst voor Triumph-fans over de hele wereld

Meer info