De vernieuwde Speed Twin 900

De Triumph Speed Twin 900 is voor 2025 ingrijpend vernieuwd, met onder andere een grote opfrissing van de styling, een aanzienlijk verbeterd chassis en extra technologie.

 

De nieuwe Speed Twin 900 biedt een veel eigentijdser gevoel en moeiteloze wendbaarheid dankzij upside-down vorken en bijpassende sportieve spatborden en vorkbeschermers aan de voorkant. Aan de achterkant zijn een nieuwe aluminium swingarm en piggy-back achtervering gecombineerd met een smaller achterframe met een slanker spatbord en compact achterlicht.

 

Dit zorgt samen voor een dynamisch rijgedrag en een sportievere stijl, terwijl het klassieke uiterlijk en de aantrekkingskracht van de Speed Twin behouden zijn gebleven. Het tijdloze zadel is nu slanker en vormgegeven om de rijder beter te ondersteunen in bochten, terwijl het ook meer beenruimte biedt voor een ruimtelijker gevoel.

 

De Speed Twin 900, die wordt aangedreven door Triumph's befaamde 900cc Bonneville twin-motor met veel koppel, combineert een gemoedelijk klassiek karakter met moderne prestaties en efficiency. Hij biedt een gemakkelijk te gebruiken koppel van 80 Nm bij 3.800 tpm en levert een bedwelmend geluid.

 

De nieuwe Speed Twin 900 is verkrijgbaar vanaf €11495. De motoren staan vanaf februari 2025 bij ons.

Meer info