Evenementen 2022

Een klein overzicht van de geplande evenementen van Blom Motoren in 2022.

 

Gentleman's Ride

22 mei vindt de Distinguished Gentleman's Ride plaats. Een rit waarbij geld wordt opgehaald voor prostaatkanker. Deze rit vindt tegelijkertijd plaats op tientallen plekken op de wereld, dit alles om zo veel mogelijk geld op te halen. Team Blom motoren doet zelf ook mee met rit Amersfoort, tijdens de rit zal er een tussenstop zijn bij Blom. Voor meer informatie en inschrijving kunt u naar de site van de Gentlemans ride.

 

Ride out

23 juni hebben we in samenwerking met de Amsterdam Classic Riders een ride out. Om 18 uur vertrekken we voor een rit van 2 uur. Blom Motoren is hierbij het start en eindpunt. We sluiten de avond af met hamburgers en een heerlijk (0.0) biertje. Rij je mee?  Druk dan op "Gaat" op het Facebook event. We gaan er een gezellige avond van maken!

 

Blom on tour

Blom on Tour gaat dit jaar naar ''het mooiste bouwwerk ter wereld'' De Italiaanse Dolomieten!

De fantastische wegen brengen je op grote hoogte voor de meest fantastische uitzichten. Deze rit vindt plaats van 3 t/m 9 juli.

Meer informatie is te vinden op de site.

 

Concour D'elegance

Na 2 jaar wachten is het weer zo ver, Het Concours D’Elegance zal van 26 t/m 28 augustus plaatsvinden bij Paleis Soestdijk. Dit jaar zijn we samen met Blom Motoren, Triumph Mijdrecht,  Roké Motors en Triumph Motorcycles weer aanwezig. Wij verwelkomen jullie graag om de vele prachtige moderne en klassieke motoren en auto's te komen bewonderen! Tickets zijn te koop via de website van Concour D'elegance.

 

Triumph circuit dag Assen

2 september vind voor de 7e keer onze Triumph circuitdag plaats. Dit jaar is het geen CRE dag maar een CRT dag voor de minder ervaren circuitrijder. De dag bestaat uit 5 sessies van 20 min op het echte TT circuit. Daarnaast zorgen we voor de lunch en krijg je alle uitleg over het circuit rijden. Kortom een hele leuke en leerzame dag. Deelname kost €239,- Inschrijven kan via deze link.