28-06-2012

Blom five op naar Triumph Live

Elk jaar organiseert Triumph een groot evenement in Engeland 'Triumph Live'. Dit jaar pakken zij groot uit omdat Triumph 110 jaar bestaat. Het evenement vindt plaats van 31 augustus tot 2 septemeber. Wij zijn zeer enthousiast over dit evenement en hebben daarom een speciale actie voor al onze Triumph-rijders. Dit doen wij omdat ook wij dit jaar iets te vieren hebben, namelijk ons 5 jarig bestaan als Triumph-dealer.

Wat is Triumph Live 2012:
Het vierdaagse evenement kent een vol programma. Zo kunt u dit jaar zelf op het circuit van Mallory park rijden, de fabriek bezoeken, is er een Triumph museum, zijn er stuntshows, worderen er wesdtrijden verreden van de Triple Challenge en treden er diverse bands op met als hoofdact de Kaiser Chiefs. Op de website www.triumph-live.com kunt u het gehel programma vinden.

Blom Motoren actie:
Wij vinden het leuk om met een gezellig gezelschap richting Mallory Park af te reizen. Het is de bedoeling om met ze alle in speciaal georganiseerd Triumph Vip Holland Kamp te overnachten. We vertrekken donderdag 30 augustus om 19:00 vanaf Blommotoren om met ze alle op de motor richting Hoek van Holland te rijden en daaro m 22:30 pakken we de boot om vervolgens vrijdagochtend aan te komen in Harwick. Vanaf daar maken we een mooie rit richting Mallory Park. In Mallory Park bouwen wij ons Triumph Vip Holland Kamp op. We hebben een speciale plek gekregen van de organisatie in Engeland. Het is dus de bedoeling dat iedereen een eigen tent mee neemt. Maar het is ook mogelijk om in een van de hotels te overnachten( http://club.hotelzon.com/web/B2E/HZUK_B2E_moto.html ). De bagage kunnen wij ook voor u meenemen naar Engeland. Vrijdag en zaterdag kan iedereen op eigen gelegenheid genieten van de vele activiteiten die Triumph heeft georganiseerd. Op zondagmorgen vertrekken we weer richting de boot. Onderweg houden we nog een mooie tussen stop bij het Acé-Café voor de lunch. Om 23:15 vertrekt de boot weer naar Nederland om vervolgens op maandag 07:45 aan te komen in Hoek van Holland.

Kosten:
Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen kaart en boot vervoer reserveert.
De kaarten voor Triumph Live kosten €47,00 en de camping €15,00. U kunt uw tickets voor Triumph Live kopen op www.triumph-live.com en met de kortingscode BENELUX10 krijgt u 10% korting.
De kosten voor de overtocht variëren van €250,00 tot €400,00 afhankelijk van uw wensen en uw vervoer. Via http://www.stenaline.nl/triumphlive kunt u overtocht reserveren. ok hier krijgt u weer 10% korting op de overtocht ( niet op de hutten)

Aanmelden:
Wilt u met ons mee rijden naar Engeland, op het Triumph VIP Holland kamp staan, mee naar het Acé-Café en gebruik maken van bagage vervoer? Stuur dan een email naar Kiki@blommotoren.nl met uw naam. adres en telefoonnummer.

Voor eventuele vragen en onduidelijkheden kunt u ons altijd bellen (ook in het weekend). Daarnaast kunnen wij u helpen met het boeken van de boot en het bestellen van de Triumph Live kaarten.

Meer info?
kiki@blommotoren.nl
06-51664503

 

Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 033 4635449