17-11-2015

Kies episch. De nieuwe Triumph Tiger Explorer range

De nieuwe Tiger Explorer familie is bedacht, ontworpen en gebouwd om voor alle avontuurlijke motorrijders de ultieme reis-adventure motorfiets te zijn.

Het nieuwe Triumph Explorer gamma is verdeeld in twee verschillende modelvarianten; de XR-serie, ontworpen en geoptimaliseerd voor de ultieme rit op het asfalt, en de XC-serie die gemaakt is om offroad uit te blinken. Zowel de XR als XC-modellen zijn echter meer dan geschikt voor motorrijden in beide omgevingen. De Explorer XCa en Explorer XRt zijn de topmodellen, met een ongekend niveau aan apparatuur en technologie om een ​​motorfiets te bieden die volledig is voorbereid op elk avontuur - ongeacht de afstand of bestemming.

Alle modellen, van de entry-level Explorer XR en Explorer XC tot de XCA en XRT topmodellen, zijn voorzien van een 1215cc driecilinder ‘triple’motorblok, uniek in het segment van de full-size Adventure motoren, waarbij het enorme vermogen door middel van cardanaandrijving op de weg komt. Het vermogen van de triple is altijd soepel en wordt geleidelijk over de toerenteller en snelheidsmeter verdeeld, dit als gevolg van de zeer lineaire koppelkromme die de driecilinder levert. Een bekrachtigde ​​koppeling maakt bediening hiervan ongelooflijk licht, waardoor het overbruggen van zowel lange afstanden als stilstaan en optrekken in de stad, voor de berijder moeiteloos gaat. De prestaties van het motorblok zijn verder verbeterd door middel van een nieuw uitlaatsysteem, met een opwindend, onderscheidend geluid.

De nieuwe Tiger Explorer beschikt over een groot aantal technologische upgrades, met een bijzondere nadruk op actieve state-of-the-art technologie, gemaakt om uitstekende stabiliteit en controle te waarborgen.

Wilt u meer  weten over de nieuwe Tiger Explorer serie, ga naar de Triumph Motorcycles website.

 

Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 033 4635449