Onderhouds, reparatie en schadeherstel

Voor al je Triumph onderhoud, reparatie en schadeherstel ben je bij ons op de juiste plaats. Jarenlange kennis en ervaring hebben wij op het gebied van Triumph met monteurs die elke dag alleen aan Triumph motoren werken. Speciaal gereedschap van Triumph en uiteraard elektronische Triumph Diagnose apparatuur is vanzelfsprekend. 

 

Naast het reguliere werk in de werkplaats bieden wij ook een grote mogelijkheid aan in het customizen van je Triumph. We doen dit al ruim 10 jaar en niets is ons te gek, ga om de tafel met onze Triumph specialisten voor het juiste plan om jouw motor uniek te maken. 

 

Plan hieronder alvast je afspraak in voor de werkplaats, in vele gevallen kun je op het onderhoud wachten of neem je laptop mee en ga rustig werken in ons museum. Mocht je er niet op kunnen wachten pak dan gerust een leenmotor mee en wissel hem einde van de dag terug om.  Haal en breng service behoort ook tot de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

 

In de wintermaanden bieden wij ook een winterstalling aan, je motor staat droog, warm en aan de acculader. In deze tijd kun je hem ook laten servicen, poetsen of customizen.