Vanaf 29.995 €

De nieuwe Rocket 3 GT heeft een verbluffend prestatievermogen en uitstraling, biedt een ongelooflijk comfort, een ontspannen cruise-houding tijdens het toeren en creëert het ontstaan van een  nieuwe motorlegende.

Deze motorfiets creëert een geheel nieuwe rijervaring met de grootste motorcapaciteit die ooit op een productiemotorfiets is toegepast, ongeëvenaard koppel van wereldklasse dat 71% hoger  is dan die van de directe concurrent en meer dan de vorige generatie Rocket met zijn ongelooflijk vlakke, rijke koppelcurve die een piek bereikt bij 4000 toeren per minuut die vervolgens het maximumkoppel tot in het middengebied vasthoudt en moeiteloos accelereert en reageert in elke versnelling. 

Met een piekvermogen van 167 pk bij 6000 tpm (11% meer dan de vorige generatie) biedt de nieuwe Rocket 3 een spannende rit (met meer vermogen vanaf een laag toerental van 3500 tpm helemaal tot aan een nieuwe, hogere toerentallijn van 7000 tpm) en de hoogste technologie en specificaties ooit op een Rocket.  

Dit alles draagt bij aan de sublieme toercapaciteiten en het comfort van de nieuwe Rocket 3 GT, voor elke dag, in elke versnelling gemakkelijk rijden.  Als puur Triumph-origineel is de nieuwe Rocket 3 GT het toppunt voor stijl, gespierde uitstraling en afwerking.... en u kunt deze ongelofelijke rit nog verder verbeteren met meer dan 50 nieuwe, op maat gemaakte Rocket 3-accessoires die meer stijl, functionaliteit en touringcapaciteit toevoegen.

Meer info